Schotte is verhuisd naar Ens

Als kunststofverwerker zijn wij vooruitstrevend als het gaat om verduurzaming.
Onze nieuwe productielocatie is voorzien van een maximum aantal zonnepanelen. De warmte die vrijkomt tijdens ons productieproces gebruiken we weer om de productieruimte en kantoren te verwarmen. We zijn nagenoeg aardgasvrij en blijven continu intern innoveren om vrijgekomen energie weer opnieuw te gebruiken.
We selecteren onze leveranciers onder andere op het nastreven van reductie van verpakkingsmaterialen en duurzaamheid.

“Schotte geeft inhoud vorm”
Deze slogan dragen wij al generaties mee en dat zal ook niet verdwijnen.
We hebben alleen de betekenis hiervan nog meer kracht gegeven door niet alleen het design de hoofdrol te laten spelen, maar ook door samen met onze klant de nieuwe ontwerpen zodanig te creëren dat er minder kunststof gebruikt kan worden. Dit gewichtsreductietraject levert een winsituatie op voor onze klant en draagt daarmee bij aan een beter milieu.
Wij houden van kunststof omdat we er niet alleen mooie creaties en oplossingen mee weten te maken, maar ook omdat we weten dat het goed recyclebaar is.
Als pionier van het eerste uur gebruiken we gerecycled materiaal al naargelang de eisen van de klant. Dit materiaal kan tot wel 100% worden ingezet.
De restmaterialen die ontstaan tijdens onze productie worden hergebruikt in het productieproces. Restmateriaal dat voor ons niet meer herbruikbaar is, wordt door derden verwerkt.