Schotte is verhuisd naar Ens

Het begon allemaal in de negentiende eeuw in Amsterdam.
De destijdse productie van kurken en handelsactiviteiten in de glasverpakking zijn de basis geweest voor hetgeen waar Schotte zich nu mee bezig houdt.
In de jaren zestig is het bedrijf verhuisd naar Kampen en ging zich steeds meer specialiseren op het gebied van kunststof verpakkingen.
Al snel ontwikkelde Schotte Kunststoffen zich tot een toonaangevend bedrijf voor plastic verpakkingen zoals flessen, cans en potten, met een zeer groot marktaandeel in de Benelux.


Eind negentiger jaren werd Schotte Kunststoffen gekocht door de familie Grolleman.
Er is een nauwe betrokkenheid bij de groei en continuïteit van ons bedrijf, maar er is vooral ook veel aandacht voor het personeel. Er heerst een familiegevoel op iedere werkplek en dat werpt zijn vruchten af in de markt. Naast de thuismarkt in de Benelux hebben we inmiddels onze grenzen verlegd.
De familie Grolleman bezit bedrijven in binnen- en buitenland, maar genieten een grote naam in de wereld van vleesverwerking (www.grolleman.com).

Door onder andere ononderbroken vernieuwing en groei van het machinepark, hetgeen onze markt vraagt, maakt het dat wij succesvol zijn en blijven. Maar ook de klantgerichte aanpak en hoog kwaliteitsbesef mag bij ons niet worden onderschat.

In 2012 werd een collega in Duitsland gekocht met het doel ons groeiende marktaandeel te vergroten en de basis in de Duitse markt te versterken.

Inmiddels is de synergie goed merkbaar en staan we klaar voor een volgende uitdaging in de verpakkingsbranche...