Schotte is verhuisd naar Ens

Rohrmann Kunststoff Verpackungen werd in 1991 opgericht en is gehuisvest in de plaats Rheine, gelegen in de deelstaat Nord Rhein Westfalen (NRW).
Met specialisme op het gebied van productie en ontwikkelingen van kunststof flessen, heeft Rohrmann inmiddels een zeer goede naam opgebouwd. De afzetmarkt beperkt zich niet tot uitsluitend de Duitse markt maar strekt van Zuid Europa tot aan Scandinavië.


Met ons ervaren en gemotiveerde team produceren wij flessen in verschillende formaten met een diversiteit aan kleurstellingen uit ons zeer uitgebreide standaard assortiment of uit klant specifieke matrijzen. Wij zijn zeer ervaren als het gaat om grotere volumes die binnen zeer korte tijd uitgeleverd moeten worden, waarbij acties bij onze eindklant niet in gevaar zullen komen. We bieden u designs, tekeningen, prototyping en zelfs proefmatrijzen.
Wie sterk gerenommeerde bedrijven mag beleveren weet dat behalve de prijs ook de voortdurende kwaliteitsverbetering essentieel is voor een goede samenwerking.
Vandaar dat vele kleinere maar ook vele vooraanstaande bedrijven zich zo thuis voelen.