Schotte is verhuisd naar Ens

HDPE is de grondstof die door ons het meest gebruikt wordt. Ook andere materialen zoals PP, LDPE, BIO, r-HDPE (pcr), PET en r-PET worden door ons probleemloos verwerkt.
Sinds kort hebben we ook de beschikking over de zogenaamde
coex-productietechnologie. Dit betekent dat uw verpakking uit meerdere lagen kan worden opgebouwd.

Het voordeel is dat uw vulgoed beter kan worden beschermd tegen invloeden van buitenaf of zelfs tegen uittreding van binnenuit. Wij zorgen met dit proces voor verbeterde barrière- eigenschappen.
Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van gerecyclede grondstof zonder dat er concessies gedaan worden aan de oorspronkelijke eigenschappen van uw verpakking. Er is op dit moment veel gesproken over Recylebaarheid en de nieuwe wetgeing hierover. Als u aantoont dat er geen alternatief bestaat om uw vulgoed te verpakken, kunt u de deze Co-Ex producten blijven gebruiken. 
We waren met het co-ex productieproces zeker niet de eerste maar we weten inmiddels dat wij kwalitatief een stuk vakwerk af kunnen leveren. Door ondersteuning van ons QA/QC-team die naast de standaard interne hoge kwaliteitsnorm ook de co-ex producten onder controle houdt, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige verpakking.

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.